Sijainti & yhteystiedot

Majoitu Kymijoen vehreisiin rantamaisemiin

Hotellin takaa aukeaa luonnonkaunis puistomaisema Kymijoelle ja ulkoilureitit sen varrelle.

Sommelo sijaitsee Kouvolan Kuusankosken keskustassa, josta löytyy 100 metrin säteellä kaikki peruspalvelut kuten ravintolat, kaupat, alko ja apteekki.

Hotelli lähellä toimintaa

Suosittuihin vierailukohteisiin Tykkimäen huvipuistoon, Actionparkkiin tai Aquaparkkiin matka omalla autolla kestää alle vartin.

Sommelosta on myös helppo ja nopea suunnata myös muihin kohteisiin, kuten Maailmanperintökohteeseen Verlaan, Arboretum Mustilaan tai Repoveden jylhiin ja upeisiin kansallispuistomaisemiin.

  • Tykkimäen huvipuisto
  • Tykkimäen Aquapark
  • Tykkimäki Actionpark
  • Arboretum Mustila
  • Repoveden kansallispuisto
  • Unescon maailmaperintökohde, Verla
  • Taideruukki
  • Patoklubi
  • https://visitkouvola.fi/

Lähellä kaikkea Kaakossa

Majoittuminen Hotelli Sommelossa mahdollistaa hyvät yhteydet Kouvolan seudun tapahtumiin sekä muihin Pohjois-Kymenlaakson vierailukohteisiin. Kouvolan keskustaan ajelee omalla autolla kymmenessä minuutissa. Kaakkois-Suomen suurimman Kauppakeskuksen Veturin laajempi ravintola- ja ostostarjonta on vain 4 km päässä.

Meille voit saapua myös julkisilla kulkuneuvoilla, pääovelta lähimmälle linja-auto pysäkille on noin 100 metriä. Kouvolan Rautatieasemalla on noin 6 km päässä ja linja-autot kulkevat noin puolen tunnin välein.

Usein kysytyt kysymykset majoittumisesta

Onko hotellilla ilmainen pysäköinti ja minne voin pysäköidä auton?

Hotellilla on ilmainen pysäköinti hotellin kahdella sivulla. Myös isot autot ja bussit mahtuvat.

Mitkä ovat huonevaraukseni peruutusehdot?

Puhelimitse tehtyihin varauksiin sovelletaan alla mainittuja sääntöjä sekä puhelimessa sovittua käytäntöä.

Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja, peruutus on tehtävä viimeistään 7 päivää ennen sisäänkirjautumisaikaa, pois lukien sesonkiajat jolloin varauksen peruutus on tehtävä viimeistään 30 päivää ennen sisäänkirjautumisaikaa. Jos jätät saapumatta, Hotelli Sommelolla on oikeus veloittaa korvauksena sinulta koko varauksen hinta veroineen sekä muut mahdolliset varaukseen liittyvät lisäpalvelut.

Voinko majoittua hotellissa lemmikin kanssa?

Meillä on lemmikkihuoneita erikseen varattavissa. Soita ja sovi asia vastaanoton kanssa tai varaa suoraan kotisivuiltamme. Lemmikeistä veloitamme lisähintaa 15€/vrk.

Mihin aikaan voin kirjautua sisään hotelliin?

Huone on käytettävissäsi tulopäivänä viimeistään klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä Hotellissa klo 12. Turvallisuussyistä vain henkilökunta ja hotelliin sisään kirjautuneet henkilöt päästetään hotellihuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin, huone- ja tilakohtainen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä. Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja huonetta pidetään varattuna klo 18.00 saakka varaukseen merkittynä saapumispäivänä. Jos haluat kirjautua sisään aikaisemmin, soita vastaanottoon sen aukiolo aikana. Vastaanottoaikojen ulkopuolella pääset sisään henkilökohtaisella koodilla.

Onko Hotelli Sommelon lähellä ruokakauppaa?

Useampi kauppa on 100 metrin säteellä hotellista. Myös ruoka- ja pikaruokaravintolat ovat lähellä, samoin kun Alko ja apteekki. Kuntosalille on 100 metriä, Hotellilta saat ohjeet ja erikoishinnan kuntosalille.

Onko hotellilla latauspistettä sähköautolle?

Valitettavasti ei ole vielä latauspaikkoja sähköautoille, mutta sadan metrin säteellä on latauspisteitä useampi käytettävissä.

Ota yhteyttä

7 + 1 =

Hotelli Sommelo

Asiakaspalvelu paikalla:

Ma 6:00 - 19:00
Ti-Pe 6:00 - 18:00
La 8:00 - 16:00
Su 8:00-12:00

05 740701
Pallokentäntie 2, Kouvola
info@hotellisommelo.fi